ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 1-3 ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ!

Με ένα δίδυμο που σκότωνε η Θήβα το Σάββατο σάρωσε και τον Πήγασο με 1-3 στο ουδέτερο του Αγίου Σπυρίδωνα το δίδυμο ακούει στο όνομα Ανυφαντής-Γκαράνης. Ο ΑΟ ΘΗΒΑ από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του και ίσως έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι στιγμής και στο 26ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με τον Ανυφαντή με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά αφού νίκησε και του δυο αμυντικούς που τον επιτηρούσαν ύστερα από σέντρα που έκανε ο Ρουπάκας. Η Θήβα είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Πήγασου. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-1 υπέρ  της Θήβας.
Στο δεύτερο ημίχρονο το μοτίβο ήταν ίδιο αλλά ανέβηκε και ο Πήγασος με τον Γκαλαμέλο να κάνει σπουδαίο παιχνίδι αλλά η επιθετική γραμμή του Πήγασου να μην μπορεί να κάνει γκολ τις ευκαιρίες. Στο 67ο λεπτό έγινε η φάση του παιχνιδιού ο Χρήστου κλέβει την μπάλα από αριστερά και φεύγει στην κόντρα κάνει τακουνάκι στον Αγοραστό και αφήνει αγάλματα τους δυο που τον μάρκαραν και ο Αγοραστός με πολύ ωραία σέντρα σερβίρει στον Γκαράνη και με κεφαλιά κάνει το 0-2.
Ο Πήγασος δεν το παρατάει το ματς και πιέζει καταφέρνει να μειώσει σε 1-2 στο 72ο λεπτό με κεφαλιά του Καλλιώρα ύστερα από χτύπημα κόρνερ. Αλλά η Θήβα δεν αφήνει αναπάντητο το γκολ και στο 77ο λεπτό έχει βγει ο Πήγασος όλος μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης ο Ανυφαντής κάνει μεγάλη μπαλιά και βρίσκει τον Χρήστου ο όποιος φεύγει πολύ γρήγορα και με πολύ ωραία τρίπλα περνά τον δεξί οπισθοφύλακα του Πήγασου και με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή κάνει το 1-3. Στο 75ο  λεπτό η Θήβα είχε προειδοποιήσει ότι κυνηγάει το τρίτο γκολ όταν ο Τσέλλος εκτέλεσε ένα φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και με υπέροχη μπαλιά περίπου 60 μέτρων βρήκε τον Ανυφαντή αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Πήγασου. Το παιχνίδι μετά το 1-3 κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Σε αυτό το παιχνίδι φάνηκε ότι ο ΑΟ ΘΗΒΑ αρχίζει να κερδίζει βήμα βήμα  το φετινό στοίχημα στο οποίο έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση που είναι να φτιάξει ομάδα και να μπουν σιγά σιγά τα παιδιά από τις ακαδημίες. Σε αυτό το παιχνίδι η Θήβα είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και αρχίζει η ομάδα να έχει ταυτότητα αφού είχε αυτοματισμούς πράγμα που σημαίνει ότι ο Μπουτσικος κάνει δουλειά και βγαίνει στο γήπεδο ενώ το μεγάλο ατού είναι η φυσική κατάσταση της ομάδας που και αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Ενώ ακόμα ένα παιδί από τις ακαδημίες πήρε το βάπτισμα του πυρός στην μεγάλη ομάδα και είναι ο Βαρθαλάμης που έπαιξε σχεδόν και στα 90 λεπτά και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις όπως και ο Μιχαλάς με τον Ρουπάκα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.
Από την ομάδα του Πήγασου διακρίθηκαν οι Γκαλαμέλος, Καλλιώρας, ενώ από τη Θήβα Γκαρανης, Ανυφαντής, Τσέλλος, Αγοραστός.
ΠΗΓΑΣΟΣ: ΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΜΠΑΛΑΡΑΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΧΟ, ΙΩΑΝΝΟΥ(80ο ΜΕΪΔΑΝΗΣ Σ.), ΛΑΜΠΡΟΥ(63ο ΜΕΪΔΑΝΗΣ Ν.), ΓΑΚΑΛΑΜΕΛΟΣ, ΤΣΩΝΗΣ(75ο ΜΑΝΙΩΤΗΣ), ΜΑΓΚΑΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΛΕΤΣΑΣ Μ.
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΒΑΡΘΑΛΑΜΗΣ(89ο ΔΡΙΤΣΑΣ), ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΣΕΛΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ(86ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ), ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ(65ο ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ.             




Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος