ΤΟΥΣ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΣΕ Ο ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΚΑΙ Η ΘΗΒΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟ ΜΕ 4-0!

Ανώτερη η Θήβα σε όλους τους τομείς σκόρπισε τον Παμβαγιακο με 4-0 το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Θήβας. Η ομάδα του Δημήτρη Μπούτσικου έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους. Η ομάδα μπήκε από την αρχή δυνατά και στο 14ο λεπτό ο Τσακανικας πήρε την μπάλα από την σέντρα και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ. Η Θήβα βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα  μετά από 4 λεπτά όταν με πανομοιότυπο τρόπο ο Τσακανικας πήρε την μπάλα από το κέντρο και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε μια πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Χρήστου για να κάνει το 2-0 στο 18ο λεπτό. Η Θήβα στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Γκαράνη τον Τσέλλο και τον Χρήστου και θα μπορούσε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με σκορ μαμούθ.
Το δεύτερο ημίχρονο η Θήβα το ξεκίνησε πολύ δυνατά για να καθαρίσει το παιχνίδι και στο 55ο λεπτό ο Τσακανίκας κάνει το 3-0 όταν έφυγε στην κόντρα ο Γκαράνης και του πέρασε του πρώτου μια πολύ ωραία κάθετη μπαλιά και ο Τσακανικας με πολύ ωραίο πλασέ δεν άφησε  πολλά περιθώρια στον τερματοφύλακα Μπατσούλη του Παμβαγιακού. Στο 70ο λεπτό ο Τσακανίκας έκανε το 4-0 και έκανε χατ-τρικ ύστερα από κάθετη μπαλιά πάλι του Γκαράνη. Η Θήβα έκανε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση αφού οι παίχτες τις έχουν αρχίσει και έχουν αυτοματισμούς και να πούμε ότι έπαιξαν πέντε παίχτες στην ενδεκάδα από τις ακαδημίες. Από την Θήβα ξεχώρισαν οι Τσακανίκας, Τσέλλος, Γκαράνης, Χρήστου. Ο Παμβαγιακός ήταν πολύ κατώτερος τον περιστάσεων και δεν απείλησε καθόλου την Θήβα και ο μόνος που προσπαθούσε ήταν ο Γιώργος Τσέλλος. Αρνητικός παράγοντας για άλλη μια φορά ο κόσμος που γύρισε την πλάτη πάλι στην ομάδα αφού οι φίλαθλοι των Βαγίων ήταν πλειοψηφία. Πολύ καλή η διαιτησία του Χρήστου και των βοηθών του Κώνστα και Σοφού.  
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ(25ο ΒΑΡΘΑΛΑΜΗΣ), ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ, ΤΣΕΛΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ(73ο ΔΡΙΤΣΑΣ), ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(55ο ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ).


ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ: ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΔΡΕΝΙΟΣ, ΤΖΩΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ(29ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ), ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ, ΚΥΜΠΕΖΗΣ, ΜΠΟΥΖΙΚΑΣ, ΤΣΩΡΑΣ(60ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ), ΤΣΕΛΛΟΣ Γ(60ο ΤΣΕΛΛΟΣ Σ), ΜΠΟΤΣΙ, ΓΚΕΛΜΠΕΣΗΣ

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος