ΕΥΚΟΛΑ Η ΘΗΒΑ 7-1 ΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ!

Σε έναν παιχνίδι που δεν σηκώνει κριτική ο ΑΟ ΘΗΒΑ σκόρπισε 7-1 τα ΣΚΟΥΡΤΑ. Η φιλοξενούμενη ομάδα των Σκούρτων κατάφερε να προηγηθεί στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Καλμπένη και να παγώσει το δημοτικό στάδιο Θήβας. Από εκεί πέρα ήρθε ο τυφώνας Παπαϊωάννου που κατάφερε να ισοφαρίσει με προσωπική ενέργεια σε 1-1 στο 10ο λεπτό αφού πέρασε τον αμυντικό των Σκούρτων σαν μην υπήρχε. Στο 11ο λεπτό ο ίδιος παίχτης έβγαλε τετ α τετ με εκπληκτική μπαλιά τον Ανυφαντή ο οποίος κέρδισε πέναλτι και αποβολή των του τερματοφύλακα Παπασταματίου. Το πέναλτι εκτέλεσε  ο Παπαϊωάννου στο 18ο λεπτό αφού υπήρξε διακοπή από διαμαρτυρίες των παραγόντων των Σκούρτων για την αποβολή αλλά αστόχησε αλλά στην επόμενη φάση στο 20ο λεπτό έκανε με σουτ το 2-1 και στο 25ο λεπτό το 3-1. Η Θήβα έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και στο 36ο λεπτό ο Γκαρανης κάνει το 4-1 με σουτ μεσα από την περιοχή και το 5-1 έκανε ο Δρίτσας στο 43ο λεπτό με κοντινό πλασέ ύστερα από σέντρα του Τσακανίκα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θήβα κατέβασε στροφές και δοκίμασε διάφορα σχήματα ο Δημήτρης Μπούτσικος. το γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 57ο λεπτό ο Χρήστου με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 6-1 και το 7-1 έκανε ο Ανυφαντής στο 64ο λεπτό. Από εκεί και περά περιμέναμε όλοι να περάσει η ώρα, έχασε κάποιες ευκαιρίες η Θήβα με τον Ανυφαντή και τον Χρήστου για να διευρύνει το σκορ αλλά λίγη σημασία έχει. Φιλότιμη η προσπάθεια της ομάδας των Σκούρτων αλλά δεν μπορούσε και σίγουρα αν δεν αλλάξει κάτι θα γίνει για όλες τις ομάδες σάκος του μποξ.


Από τον ΑΟ ΘΗΒΑ διακρίθηκαν Παπαϊωάννου (χατ-τρικ σε δέκα λεπτά), Ανυφαντής Μιχαλάς πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες, Τσέλλος. Από την ΑΕ ΣΚΟΡΤΩΝ Καλμπένης, Βόγγλης.
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΣΕΛΛΟΣ(46ο ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ), ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ(26ο ΔΡΙΤΣΑΣ), ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ.

ΑΕ ΣΚΟΥΡΤΑ: ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, ΙΣΣΑΡΗΣ Κ, ΚΑΤΣΙΦΗΣ, ΙΣΣΑΡΗΣ Π, ΣΤΑΜΑΤΗΣ(28ο ΒΟΓΓΛΗΣ Κ), ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ, ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ, ΚΑΛΜΠΕΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΥ(54ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ), ΒΟΓΓΛΗΣ Κ(65ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΙΟΛΕΤΗΣ. ΧΡΕΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠHΓΗ ΦΩΤΟ:THIVA SPOR

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος