ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!



Ισόπαλη ήρθε η Θήβα με 0-0 στο ντέρμπι με τις Πλαταιές το Σάββατο. Οι φάσεις του αγώνα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά φλύαρο με τις Πλαταιές να έχουν το πάνω χέρι αλλά χωρίς να κάνουν κάτι σπουδαίο και με την Θήβα να έχει κατέβει με σωστή τακτική και να αμύνεται σωστά και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα με τον Γκαράνη και τον Χρήστου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πλαταιές ήταν αποφασισμένη να το πάρουν το ματς και στο 47ο λεπτό ο Κατσογιάννης τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτρούμπα. Προς το τέλος η Θήβα είχε δυο ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι όταν ο Γκαράνης έφυγε στην κόντρα και έβγαλε τον Μιχαλά μόνο του αλλά το σουτ πέρασε άουτ στο 80ο λεπτό και στο 85ο λεπτό ο Χρήστου θα μπορούσε να νικήσει τον Χιλα αλλά το σουτ από καλή θέση μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Νωρίτερα ο Κουτρουμπας έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν σε πολύ καλό σουτ του Ραχούτη ο πορτιέρο της Θήβας εκτινάχτηκε στο αριστερό  παραθυράκι της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ. Να πούμε ακόμα ότι η Θήβα τελείωσε το παιχνίδι για άλλη μια φορά με δέκα παίχτες αφού στο 78ο λεπτό ο Αγοραστός αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τα σπουδαία για αυτό το παιχνίδι είναι ότι λόγο των απουσιών του Τσέλλου , του Χρυσικού και την τελευταία στιγμή του Ανυφαντή ξεκίνησε το ματς με πέντε μικρούς τους Ρουπάκα, Παπαναστασίου, Μιχαλά, Βαρθαλάμη και Τρικαλίτη και έπαιξαν και δυο ακόμη μικροί που ήρθαν από τον πάγκο οι Γιουβανάκης και Ξάνθος. Πλην του Ρουπάκα όλοι οι άλλοι είναι από τις ακαδημίες του ΑΟ ΘΗΒΑ. Όλα αυτά τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και δεν φοβήθηκαν ούτε αγχωθήκαν παρά την δυσκολία του ματς αφού ο ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΩΝ είναι πιο έμπειρη ομάδα. Το μέλλον της ομάδας είναι ευοίωνο αφού από πίσω έρχονται και άλλα παιδιά και αυτά τα παιδιά που έπαιξαν του χρόνου θα πρωταγωνιστήσουν. Όλα αυτά βέβαια οφείλονται σε έναν άνθρωπο τον τωρινό προπονητή τον Δημήτρη Μπούτσικο που χρόνια τώρα δουλεύει με συνέπεια τις ακαδημίες της ομάδας. Από το γήπεδο φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι όχι για την ισοπαλία αλλά για αυτά τα παιδιά που δίπλα στους έμπειρους παίρνουν μαθήματα και γίνονται καλύτεροι. Ευχή όλων μας να συνεχιστεί η καλή δουλεία στις ακαδημίες. Καλύτεροι από τον ΑΟ Θήβα όλοι οι μικροί που ανέφερα πιο πάνω μαζί με τους Κουτρούμπα Τσακανίκα και Γκαράνη από της Πλαταιές Ραχούτης, Κατσογιάννης. Πολύ καλή η διαιτησία του Μιχαηλίδη και των βοηθών του Φλώτσιου και Κατσιφή.
ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΩΝ: ΧΙΛΑ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΣΟΦΟΣ Χ(65ο ΓΚΙΚΑΣ), ΚΩΝΣΤΑΣ, ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΤΖΟΛΗΣ(50ο PLAKU), ΚΕΦΑΛΑΣ, ΡΑΧΟΥΤΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ, ΠΕΤΡΑΙΝΑΣ, ΜΠΕΘΑΝΗΣ(90ο ΣΟΦΟΣ Π). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΕΚΑΣ
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ(82ο ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ), ΒΑΡΘΑΛΑΜΗΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ(90ο ΞΑΝΘΟΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ.      



Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος