ΧΟΡΕΥΕ Ο ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ!

 

Άλλη μια νίκη για τον ΑΟ ΘΗΒΑ το Σάββατο που νίκησε τον ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ με 2-1 με σκόρερ τους Μιχαλά και Γκαράνη. Το διεξήχθη κάτω από πολύ βροχή και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών όσο πέρναγε η ώρα γίνονταν όλο ποιο δύσκολες. Η Θήβα έδειξε τις διαθέσεις από το πρώτο λεπτό αφού ο Γκαράνης πέρασε όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ αλλά το σουτ πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Οι παίχτες του Μπούτσικου είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους και στο 28ο λεπτό ο Τσέλλος έκανε από δεξιά πολύ ωραία σέντρα και ο Χρήστου έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα αφού από το μισό μετρό η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Γκώνια. Ότι δεν έκανε ο Χρήστου το έκανε ο Μιχαλάς στο 30ο λεπτό αφού το φάουλ που εκτέλεσε από δεξιά ο κορυφαίος του παιχνιδιού Γκαράνης η μπάλα πήγε συστημένη στον Μιχαλά και έγραψε το 1-0. Το Κυριάκι προσπάθησε να αντιδράσει και στο 41ο λεπτό ο Μποτσι πλάσαρε από κοντά αλλά ο Κουτρούμπας ήταν παρών. Νωρίτερα το Κυριάκι είχε χάσει άλλη μια ευκαιρία με ένα καλό σουτ του Λαζάρου έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια ενώ ο Μποτσι είχε χάσει πάλι μια εύκαιρα όταν το πλασέ του μέσα από την μεγάλη περιοχή το εξουδετέρωσε ο Κουτρούμπας. Στο 38ο λεπτό Χρήστου μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή και έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 αφού το σουτ το απέκρουσε ο Γκώνιας.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με πολύ βροχή και η να μπαίνει με άλλη φανέλα ο ΑΟ ΘΗΒΑ λόγο της βροχής και με τον Γκαράνη μαέστρο η Θήβα να υπερέχει. Η Θήβα κράταγε το κέντρο και υπερείχε παρόλο το πολύ βρεγμένο τερέν αλλά η πρώτη σημαντική φάση ανήκει στον ΠΑΟΚ στο 63ο λεπτό ο Λαζάρου κάνει την σέντρα και ο Ζώνας με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και αυτή καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. η Θήβα δεν πτοήθηκε και προσπαθούσε όλο και περισσότερο όσο πέρναγε η ώρα για να φτάσει στο 2-1. Ο Γκαράνης το είχε πάρει προσωπικά πάνω του αλλά πολλές καλές ενέργειες που έκανε κολλούσαν στην λάσπη όπως και ο Χρήστου προσπάθησε αλλά είπαμε η λάσπη ήταν πάρα πολύ. Στο 82ο λεπτό ο Γκαρανης εκμεταλλεύεται το λάθος του Γκωνια και σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού η μπάλα κόλλησε στο νερά και έδιωξαν σε άουτ οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ. Στο 89ο λεπτό ο Λάμπρου κάνει μια κούρσα από αριστερά και εκμεταλλεύεται το γλίστρημα των αντιπάλων βγάζει μια σέντρα για το πόδι του Γκαράνη και αυτός δεν χάνει την ευκαιρία και γράφει το 2-1. στο 90ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν σωστά πέναλτι πάνω σε σπρώξιμο του Βιεννά αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζετε. Στο 92ο λεπτό η μπάλα πήγε να παίξει άσχημο παιχνίδι στον Κουτρούμπα όταν αυτή γλίστρησε από χέρια του και πέρασε κάτω από το κορμί του αλλά κόλλησε στα νερά και ο Τσακανίκας έδιωξε σε άουτ.
Το μόνο που μπορούμε να πούμε για αυτό το παιχνίδι είναι ότι κάτω από δύσκολες συνθήκες έγινε ένα πολύ μεγάλο ματς και ότι το ποτήρι για την Θήβα είναι κάτι παραπάνω από μισογεμάτο. Καλύτεροι για την Θήβα Γκαράνης, Χρήστου, Χρυσικός και Τσέλλος για το Κυριάκι Λαζάρου, Γάτσος και Ζώνας. Καλή η διαιτησία του Φλώτσιου αλλά αρνήθηκε αποβολή στο 15ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη στον Βιεννά του ΠΑΟΚ που εκεί ίσως βλέπαμε άλλο ματς και το πέναλτι που δεν έδωσε στον ΠΑΟΚ, καλοί και οι βοηθοί του Γκόγκος και Κώνστας. Πριν αρχίσει το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή του ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ και πρώην του ΑΟ ΘΗΒΑ Κωνσταντίνου Καραμπετιάν.
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ(80ο ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ), ΤΣΕΛΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ(71ο ΞΑΝΘΟΣ), ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ(60ο ΛΑΜΠΡΟΥ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ: ΓΚΩΝΙΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΛΗΣ, ΛΑΖΑΡΟΥ(90ο ΦΥΤΙΛΗΣ), ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ Σ(88ο ΑΓΓΕΛΟΥ Ε), ΛΙΑΚΟΣ(75ο ΤΣΟΥΡΑΣ Κ), ΖΩΝΑΣ, ΓΑΤΣΟΣ, ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘ, ΒΙΕΝΝΑΣ, ΜΠΟΤΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: VIOTIKI MPALA.   


Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος