ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ Η ΘΗΒΑ ΜΕ 2-1

 
Όπως άφησε το δύσκολο ποδοσφαιρικά για την Θήβα 2012 έτσι μπήκε και το 2013 δηλαδή με νίκη. Το Σάββατο η Θήβα κέρδισε των Επαμεινώνδα Λεύκτρων με σκορ 2-1. Όλα γίναμε στα 2 πρώτα λεπτά αφού με την σέντρα τα Λεύκτρα προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Τζίκα αφού η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Τσακανίκα αφού ο κόντρα αέρας τον πρόδωσε και βγήκε μόνος του ο επιθετικός του Επαμεινώνδα και με σουτ βολέ τίναξε τα δίχτυα του Κουτρούμπα. Η Θήβα πήγε στην σέντρα με την ψυχρολουσία αλλά το κρύο αίμα του Γκαράνη είχε άλλη γνώμη. Γίνετε η σέντρα με Γκαράνη Ανυφαντή η μπάλα πάει στα χαφ και ξαναγίνετε κάτοχος ο Γκαράνης που με πολύ ωραίο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κάνει το 1-1 αφού η μπάλα πρόδωσε και τον τερματοφύλακα των Λεύκτρων Αναστασίου αφού η μπάλα του γλίστρησε από τα γάντια και κατέληξε στα δίχτυα. Όλα τα λεφτά ήταν αυτά τα 2 λεπτά αφού μετά έγινε ένα παιχνίδι κέντρου γίναμε κάποια σουτ και από τις δυο ομάδες χωρίς να ανησυχήσουν οι τερματοφύλακες. Θα λέγαμε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θήβα μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι και κατάφερε να κυριαρχήσει και στο 58ο λεπτό ο Τσακανικας εκτελεί κόρνερ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 αφού ο αέρας που τον πρόδωσε στο πρώτο ημίχρονο τον ευνόησε βεβαία η εκτέλεση ήταν άψογη και τα πανηγύρια έξαλα σε κερκίδες και αγωνιστικό χώρο. Τα Λεύκτρα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά χωρίς να καταφέρουν  κάτι. Προς το τέλος του παιχνιδιού ζήτησαν ένα πέναλτι για χέρι που μπορεί να ήταν ενώ το ίδιο ζητά και η Θήβα σε ανατροπή πάνω στον Ανυφαντή στο 85ο λεπτό . Στο 89ο λεπτό ο Κουτρούμπας έκανε την απόκρουση του αγώνα αφού αρνήθηκε το γκολ της ισοφάρισης στον Λάμπρου και κράτησε το 2-1. Ο Δημήτρης Μπούτσικος είχε στήσει άψογα τακτικά την ομάδα του και δεν άφησε πολλούς διάδρομους στους αντίπαλους και τους ανάγκασε να παίζουν με ψηλές μπαλιές που ήταν βούτυρο στο ψωμί για τους Τσέλλο και Τσακανίκα. Καλύτεροι από την Θήβα οι Τσέλλος, Τσακανίκας, Παναούλης, Μιχαλάς, Κουτρούμπας ενώ από τα Λεύκτρα οι Λάμπρου, Τσακανίκας, Τζίκας. Μέτρια η διαιτησία του Χρήστου ενώ οι βοηθοί του Γκόγκος, Κώνστας ήταν σαν μην συμμετείχαν στο παιχνίδι και άφηναν το διαιτητή να παίρνει όλες τις αποφάσεις.
Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε νικηφόρα για την Θήβα αλλά να πούμε δύο λόγια για το 2012. Η ομάδα το 2012 αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Δ ΕΘΝΙΚΗΣ αφού το οικονομικό ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο. Η αβεβαιότητα επικράτησε αλλά οι ακαδημίες δούλευαν σκληρά με τον Μπούτσικο. Το καλοκαίρι βρέθηκαν κάποιοι τρελοί, ρομαντικοί, όπως θέλετε πείτε το, στήσανε μια ομάδα από την αρχή και με ντόπιους και στήριξαν τα παιδιά από τις ακαδημίες. Όλα αυτά μόνοι τους χωρίς την μεγάλη οικονομική βοήθεια εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, μέχρι στιγμής είναι επιτυχημένος ο όλος σχεδιασμός και η ομάδα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων μας. Συνεχίζουμε έτσι στηρίζοντας τα παιδιά από τις ακαδημίες και όλα θα έρθουν όπως θέλουμε και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλιού φύλακα του γηπέδου Καλαμάρη Ισίδωρου τον Σιδέρη όπως τον ξεράνω οι παλαιότεροι του γηπέδου που φρόντιζε όλους αθλητές, προπονητές και φιλάθλους. Μια φιγούρα σίγουρα αξέχαστη και το πνεύμα του πάντα θα είναι εκεί στο αγαπημένο του δημοτικό στάδιο Θήβας και θα παρακολουθεί όλου μας. Ο Θεός να τον αναπαύσει
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ(90ο ΒΑΡΘΑΛΑΜΗΣ), ΤΣΕΛΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ(90ο+ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ), ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ(80ο ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ) . ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ .
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΡΟΚΑΣ ΕΥ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ(68ο ΛΑΜΠΡΟΥ Φ), ΚΟΤΩΡΟΣ, ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΖΙΚΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ Ι, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(56ο ΡΟΚΚΑΣ Κ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΦΡΑΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.


Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος