ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!


Η Θήβα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 το Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια με την Ένωση Άσπρων Σπιτιών-Αντικύρων. Για το παιχνίδι δεν θα πω πολλά διότι οι αριθμοί είναι αμείλικτοι για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Η Θήβα έχασε ένα ημίχρονο και ξύπνησε στο 40ο λεπτό. Το νωθρό ξεκίνημα έδωσε πολλές ευκαιρίες στην Ένωση να ανοίξει το σκορ και το κατάφερε από φάουλ που έγινε από δεξιά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και εκτέλεσε ο Γιαχρίτσης στο 16ο λεπτό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο αφού ο ήλιος τύφλωσε τον Κουτρούμπα και δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας. Η Θήβα φωνάζει για δυο γκολ που ακυρώθηκαν σαν οφ-σαιντ το ένα του Ανυφαντή που κατά την γνώμη μου κακώς ακυρώθηκε ενώ το δεύτερο του Παναούλη μπορεί και να ήταν οφ-σαιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ανέβηκε αισθητά και έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιχνίδι και προειδοποίησε δυο φόρες με τον Γκαρανη και με μια μεγάλη ευκαιρία του Παναούλη σε ανάποδο ψαλιδάκι η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Γκουλή. Η Θήβα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο είχε επιβάλει τον ρυθμό της και είχε κερδίσει το κέντρο που στο πρώτο ημίχρονο το είχε χάσει. Στο 90ο λεπτό ο Παναούλης  έκλεψε την μπάλα έδωσε στο Τσέλλο και ξεκίνησε μια κούρσα από δεξιά και έβγαλε στον Τσακανίκα και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-1.
Πάμε τώρα στους αριθμούς η Θήβα έχει να χάσει εκτός έδρας από την πρώτη αγωνιστική στο ματς με τα Λεύκτρα στο ουδέτερο του Αγίου Σπυρίδωνα. Εντός έδρας έχει να χάσει από το ματς με τον Κιθαιρώνα την 8η αγωνιστική. Μετρά ένα σερί εννέα παιχνιδιών χωρίς ήττα έχει δύο ισοπαλίες με Πλαταιές και Ορχομενό και επτά νίκες. Έχει μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις με 39 γκολ ενώ η άμυνα της δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, έχει παραβιαστεί η εστία της 12 φορές. Η συγκομιδή στο βαθμολογικό πινάκα είναι 30 βαθμοί και βρίσκετε στην 6η θέση με 11 νίκες 3 ισοπαλίες και 3 ήττες και να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα ξεκίνησε με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα. Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί αλλά και αμείλικτοι η ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν και έχει σαν βασικό κορμό παίχτες από ακαδημίες και κάποιους έμπειρους κάνει πρωταθλητισμό αλλά είπαμε ο στόχος είναι να φτιάξουμε ομάδα για τα επόμενα χρόνια και σίγουρα το ποτήρι είναι κάτι παραπάνω από μισογεμάτο.
Καλύτεροι από τον ΑΟ ΘΗΒΑ οι Τσέλλος, Ανυφαντής, Τσακανίκας και Κουτρούμπας, από την ΕΝΩΣΗ Καραμπέτσος, Πολυτάρχος, Πλακίδας και Γιαχρίτσης. Πολύ καλή η διαιτησία του Βασιληά καλοί οι δυο βοηθοί του Μυλωνάκης και Γκίκας αν και κάποιες φάσεις οφ-σαιντ τους φυγανε και νομίζω είναι γενικό το κακό με τον κανονισμό του οφ-σαιντ με τους Έλληνες βοηθούς διαιτητών. Από αυτό το παιχνίδι είχαμε και το τραυματισμό του Τσέλλου.
ΕΝΩΣΗ Α.Σ.Α: ΓΚΟΥΛΗΣ, ΚΟΛΛΙΑΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΠΑΠΑΛΙΤΣΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ(86ο ΚΟΝΤΟΓΟΝΗΣ), ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΧΡΙΤΣΗΣ(61ο ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ), ΠΑΛΑΚΙΔΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΟΝΗΣ Π, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ(61ο ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ), ΤΣΕΛΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ(90ο ΒΑΡΘΑΛΑΜΗΣ), ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ(32ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.


Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος