ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ STEREASPORTS.COM

«Εμείς κάναμε οτι ήταν δυνατόν για να ενισχύσουμε την ομάδα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πρωταγωνιστήσουμε. Τώρα ζητάμε και τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει» θα τονίσει μεταξύ άλλων στο stereasports ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Θήβα Θανάσης Βυλλιώτης δίνοντας έτσι και το στίγμα ότι χωρίς τη στήριξη του κόσμου τίποτα δεν μπορεί να γίνει: «Είναι γεγονός ότι χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να υπάρξει και ομάδα. Τα τελευταία χρόνια οι φίλαθλοί μας είχαν αποχωρήσει από τα γήπεδα. Εντάξει είχαν και μια δικαιολογία. Τώρα όμως βλέπουν ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια για να βγει η ομάδα από την αφάνεια. Δεν πρέπει να μας αφήσουν μόνους. Τους καλούμε να μας συμπαρασταθούν».
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας μίλησε και για συγκεκριμένους στόχους: » Η θέση της Θήβας είναι τουλάχιστον μια κατηγορία παραπάνω. Δεν μπορεί να βρίσκεται στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν το κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η άνοδος. Η Θήβα πρέπει να είναι παντού πρωταγωνίστρια» θα πει ο Θανάσης Βυλλιώτης αλλά θα συμπληρώσει αποφορτίζοντας την πίεση από τους παίκτες: » Μιλάμε βέβαια για άνοδο αλλά δεν θα είναι και αυτοσκοπός μας. Δεν θέλουμε να μεταφέρουμε την πίεση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάμε να πρωταγωνιστήσουμε και αν μας βγήκε καλώς. Αλλά και οι παίκτες ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν και γι” αυτό άλλωστε βρίσκονται εδώ».
Ο κ. Βυλλιώτης μίλησε και για το φετινό υλικό: » Πρώτα απ” όλα κρατήσαμε σχεδόν τον περσινό κορμό κι έχουμε ανεβάσει και νέα παιδιά. Στο μεταγραφικό κομμάτι πήραμε οτι αξιόλογο υπήρχε στην περιοχή με παίκτες που πρωταγωνίστησαν στις ομάδες τους. Πιστεύω έχουμε το καλύτερο υλικό ικανό να αντεπεξέλθει σε όλα τα δεδομένα. Επιπλέον έχουμε έναν αξιόλογο προπονητή, τον Δημήτρη Μπούτσικο που από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείται με την ομάδα. Τι άλλο παραπάνω θα μπορούσαμε να έχουμε;»
Και στο οικονομικό κομμάτι υπάρχει μια σταθερότητα όπως λέει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βυλλιώτης: » Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αλλά μπορώ να πω ότι θα τα βολέψουμε. Μπορεί να ήρθαν αρκετοί παίκτες αλλά όλοι συμφώνησαν σε λογικά οικονομικά επίπεδα. Πάμε με σταθερά βήματα. Αυτά έχουμε, αυτά ξοδεύουμε. Μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Δεν είμαστε και τίποτα μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες. Αλλά έχουμε μια σωστή οικονομική διαχείριση. Βοηθάνε και κάποιοι χορηγοί… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και δυσκολίες. Και σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να βοηθήσει όλο το Δ.Σ. με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας».
Ο αντιπρόεδρος μίλησε και λίγο για τα τμήματα υποδομής: «Τα τρία τελευταία χρόνια γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Ξεκινήσαμε με λίγα παιδάκια και φέτος έχουμε πολύ περισσότερα απ” ότι υπολογίζαμε. Αρκετά έχουν πάρει και χρόνο συμμετοχής στη μεγάλη ομάδα και θα το συνεχίσουμε. Για να σταθούμε στα πόδια μας πρέπει να στραφούμε σε παιδιά από τις ακαδημίες μας».
Τέλος ποιο από τα παραπάνω θα ήθελε να κρατήσει και ως τίτλο ο Θανάσης Βυλλιώτης; «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει ηθικά και οικονομικά…» τόνισε και κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Θήβας.
ΠΗΓΗ: STEREASPORTS.COM

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος