ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΩΝ!

Ο ΑΟ ΘΗΒΑ πρωταθλητής και στην κοινωνική προσφορά. Πλησιάζουν οι Άγιες Μέρες του Πάσχα και κάποιοι συμπολίτες μας έχουν την ανάγκη μας για να στρώσουν και αυτοί Πασχαλινό τραπέζι, ο ΑΟ ΘΗΒΑ σε συνεργασία με τον σύλλογο γυναικών Θήβας ΙΣΜΗΝΗ, με το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας και το Κέντρο Θηβαϊκού Πολιτισμού, τον φιναλίστ του κυπέλλου Βοιωτίας ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ και τον χιονοδρομικό
-πεζοπορικό-ποδηλατικό σύλλογο Θήβας  συλλέγουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θηβών. Το Σάββατο 28 Μαρτιου και ωρα 16:00 απέναντι στον άξιο φιναλίστ κυπέλλου Βοιωτίας ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας είναι δωρεάν για όποιον φέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο.Ελάτε όλοι στο γήπεδο να χειροκροτήσετε τους νταμπλούχους Βοιωτίας να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο. ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος