ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ!

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ


Το Δ.Σ.  του ΑΟ ΘΗΒΑ θέλει να ευχαριστήσει για την φιλοξενία το Δ.Σ. του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ  για το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου Βοιωτίας που έγινε μεταξύ μας. Ηφιλοξενία είχε απ όλα τα καλά όπως επίθεση στα αποδυτήρια της ομάδας μας από οπαδούς του Διστόμου με σκοπό τον προπηλακισμό των ποδοσφαιριστών μας. επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΚΥΡΙΟ Φιλλίπου που έπιασε από τον λαιμό τον αδελφό του πρόεδρου του ΑΟ ΘΗΒΑ Παναγιώτη Βυλλιώτη. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΚΥΡΙΟ Καβαλαγιό για την είσοδο του στα αποδυτήρια της ομάδας μας για να την συγχαρεί με αγοραίες εκφράσεις όπως αρπάξατε την πρώτη που……α και την επίθεση που έκανε στον Γενικό Αρχηγό του ΑΟ ΘΗΒΑ κύριο Καραμανο Αθανάσιο με εκφράσεις του τύπου είσαι με τον ένα πόδι στον τάφο και άντε και γαμ….σου τελειωμένε και σήμερα σας γαμ….σα.
Να πούμε οτι πρώτη φορά πήγαμε σε γήπεδο και η αποστολή της ομάδας πλήρωσε είσοδο.
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ
Μετά από όλα αυτά και επειδή με δική μου ευθύνη δεν αποθανατίστηκαν οι σκηνές φιλοξενίας από την αντίπαλο ομάδα η παραίτηση μου από το γραφείο τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι στην διάθεση του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ.
Εύχομαι ολόψυχα στο πρόεδρο του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάση Βυλλιώτη να φέρει την ομάδα στην Γ Εθνική και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει καλή συνέχεια σε όλους και ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο.
Με Τιμή
Θανάσου Γεώργιος.

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος