Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΟ ΘΗΒΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΞΙΑ ΟΡΘΙΟΣ)
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Λάμπρου. Ο κύριος Λάμπρου είχε καθίσει στον πάγκο της Θήβας όταν η ομάδα ήταν στην Γ εθνική και κάθισε για περίπου 4 χρόνια. Είναι γνώστης τον ποδοσφαιριστών του ΑΟ ΘΗΒΑ με τους όποιους έχει ξανασυνεργαστεί.
Πέρσυ ήταν πρωταθλητής Ευβοίας με τον ΑΟ Χαλκίς τον οποίο ανέβασε στην Γ Εθνική ενώ έχει ανέβασε κατηγορία  και τον Λήλα Βασιλικού από την Δ Εθνική στην Γ΄ ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών στην Β΄ Εθνική.
Σίγουρα είναι ένας προπονητής που συμβαδίζει με τους στόχους της ομάδας δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάσης Βυλλιώτης και είναι μεγάλη χαρά που ξανασυνεργαζόμαστε με τον κύριο Λάμπρου.
Ο νέος προπονητής θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την Τετάρτη ενώ δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή γι' αυτόν που του έγινε πρόταση να αναλάβει προπονητής στην Θήβα και δεν μπορούσε να αρνηθεί γιατί είναι τιμητικό να κάθετε στον πάγκο της Θήβας και εύχεται όλοι μαζί ποδοσφαιριστές, διοίκηση και φίλαθλοι να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εμείς καλωσορίζουμε πάλι τον Γιώργο Λάμπρου στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ.
Για το Δ.Σ.

Το Γραφείο Τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ.
     

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος