ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΥΛΛΙΩΤΗ-ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!



Σήμερα έγινε συνάντηση του Δημάρχου Θηβών Σπύρου Νικόλαου και των αντιδημάρχων και των υπολοίπων φορέων με τον απερχόμενο πρόεδρο Θανάση Βυλλιώτη και τον αντιπρόεδρο  Κωνσταντίνο Χαλβατζή. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερο εγκάρδιο κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα του γηπέδου. Ο Δήμαρχος είπε ότι θα είναι δίπλα με κάθε δυνατό τρόπο στον ΑΟ ΘΗΒΑ και στο νέο Δ.Σ. το οποίο θα ήθελε να είναι το ίδιο περσυνό σχήμα με όσους καινούργιους θελήσουν να συμμετάσχουν στην καινούργια προσπάθεια στην Γ εθνική.

Για το γήπεδο συμφωνήθηκε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για να βγει η άδεια καταλληλότητας και να μπορεί ο ΑΟ ΘΗΒΑ να δώσει τους αγώνες στην φυσική του έδρα χωρίς προβλήματα. Ενώ ο ίδιος είναι ιδιαίτερα  ενθουσιασμένος που η πόλη ανεβαίνει στα αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα μετά από τέσσερα χρόνια και η ομάδα ακούγεται ξανά σε εθνικό επίπεδο και κατ’ επέκταση και η πόλη αφού υπάρχει το όνομα ΘΗΒΑ!

Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμαρχο κύριο Νικολάου και το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα είναι σε αγαστή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή ώστε να βρεθούν όλες οι λύσεις και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε όλους τους τομείς.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!


Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος