ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Πάρα το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίχτες από το 48΄ λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γεωργίου , ο Α.Ο ΘΗΒΑ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από το Ζευγολατιό μένοντας στο 1-1 με την τοπική ομάδα Α.Ο Ζευγολατιού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παινχίδι κέντρου χωρίς να υπάρξουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις 2 ομάδες με το σκορ να λήγει 0-0. Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναγιώτης Γεωργίου δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε του φιλοξενούμενους με 10. Η αποβολή ωστόσο δεν πτόησε την ομάδα της Θήβας η οποία συνέχισε να πιέζει πάρα το αριθμητικό της μειονέκτημα και έφτασε στο γκολ στο 70′ με τον Μεταξούλη να κάνει το 0-1 , το οποίο όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει ως το τέλος η ομάδα της Θήβας και στο 81΄ λεπτό ισοφαρίστηκε γράφοντας το τελικό 1-1.

Oργή και αγανάκτηση επικρατεί στην ομάδα μας για την σε βάρος της διαιτησία στον αγώνα με τοΖευγολατιό. Στη διοίκηση θεωρούν υπέυθυνο το διαιτητικό τριο της συνάντησης που όπως υποστηρίζουν «στέρησε» στην ομάδα τη νίκη που δικαιούταν.
Ο πρόεδρος της ομάδος μας δήλωσε τα παρακάτω:
«Η διαιτησία σήμερα μας στέρησε τη νίκη. Δεν έχουμε βέβαια κανένα παράπονο από την φιλοξενία των ανθρώπων του Ζευγολατιού που θα την ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Αλλά τέτοια σε βάρος μας διαιτησία δεν έχω ξανασυναντήσει. Εμείς είμαστε οι νικητές αλλά οι διαιτητές μας το στέρησαν. Θα ήθελα να πω επιπλέον ότι δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον τέτοιου είδους διαιτησίες και θα πράξουμε τα δέοντα στα επιτρεπτά όρια προς πάσα κατεύθυνση».

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος