ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΤΡΑ-ΘΗΒΑ 2-1

Βασιλικότερη του βασιλέως ήταν το διαιτητικό τρίο αφού έκαναν ότι μπορούσαν ώστε ο ΑΟ ΘΗΒΑ να χάσει το παιχνίδι. Χτες στο γήπεδο της ΕΠΣΒ οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή στο 6Ο λεπτό κιόλας ο διατητής Βασιληας αρνείται καθαρό πέναλτι πάνω στον Τσέλλο και αποβολή του αμυντικού των Λεύκτρων αφού ο Τσέλλος ήταν σε προφανή θέση για γκολ και ο επόπτης έδειξε κόρνερ, στην συνέχεια της φάσης από το κόρνερ ο Τσακανίκας είχε δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα της Θήβας έχει επιβάλει τον ρυθμό της και ο Επαμεινώνδας δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει. Κυριαρχία των παιχτών της Θήβας αποφέρει καρπούς ύστερα από κάθετη μπαλιά του Ανυφαντή προς τον Χρήστου που έμπαινε από αριστερά με δυνατό σουτ κάνει το 1-0 για τον ΑΟ ΘΗΒΑ. Αφού μπήκε το γκολ ο διαιτητής δείχνει σέντρα και ο επόπτης μένει ακούνητος στο σημαιάκι του κόρνερ μήπως στεναχωρήθηκε δεν ήξερε τι να κάνει? Στο τέλος αποφάσισε να πάει προς την σέντρα. Το ημίχρονο κύλησε κάπως έτσι χωρίς πολλές φάσεις αφού η ΘΗΒΑ κυριαρχούσε και ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ έψαχνε τα πατήματα του μέσα στο γήπεδο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με τα ΛΕΥΚΤΡΑ να πιέζουν την άμυνα της ΘΗΒΑΣ αλλά ο Δημήτρης Τσακανίκας είναι απροσπέλαστος, και από 50ο λεπτό μέχρι το 70ο λεπτό ο ΑΟ ΘΗΒΑ είναι το αφεντικό του αγώνα αλλά αρχίζει και πέφτει λίγο η απόδοση του, λόγο ότι είναι καινούργια ομάδα και φυσικά λόγο της αφόρητης ζεστής. Και φτάνουμε στο 75ο λεπτό όπου ο Μακρυπούλιας ισοφαρίζει σε 1-1 από θέση οφ-σαιντ. Στο 77ο λεπτό  ο Παπαϊωάννου φεύγει μόνος του τετ α τετ με τον Μπότση αλλά ο τερματοφύλακας του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ αποκρούει την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής και ο επόπτης κλείνουν για άλλη μια φορά τα μάτια αφού έπρεπε να βγει κόκκινη στον Μπότση. Από το κόρνερ που κέρδισε η ΘΗΒΑ ο Παναούλης χάνει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-2 στελνοντας την μπάλα άουτ. Στο 80ο λεπτό ο Καναρής μέσα από την μικρή περιοχή με σουτ κάνει το 2-1 ύστερα από εκτέλεση φάουλ.
Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν και ο τραυματισμός του Ανυφαντή αφού έπαθε σύσπαση στο τετρακέφαλο ύστερα από χτύπημα. Ενώ ο Δημήτρης Μπούτσικος έστησε την ομάδα αριστοτεχνικά και μπλόκαρε όλα τα ατού του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ. Διακριθέντες από την ΘΗΒΑ: Χρήστου Ανυφαντής Τσακανίκας  Αγοραστός ενώ από τον ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ: Λάμπρου Καναρής Μακρυπούλιας. Το διαιτητικό τρίο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ καλό είναι να κοιταχτούν στο καθρέφτη τους αφού εγκλημάτισαν και αποδείχτηκαν ολίγιστοι για τέτοιο ματς και καλό είναι σέβονται την προσπάθεια της κάθε ομάδας και διοίκησης ειδάλλως είναι άκρος επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο.
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ: ΜΠΟΤΣΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ(66 ΚΟΤΩΡΟΣ), ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ, ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ(66 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ), ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΖΙΚΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ(69 ΡΟΚΑΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΦΡΑΓΚΑΣ Ε.
ΘΗΒΑ:ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΣΕΛΛΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ(59 ΓΚΑΡΑΝΗΣ), ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ(66 ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ). ΠΡΠΟΝΗΤΗΣ:ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ. 
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:THIVA SPOR     



Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος