ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΒΑ!

Ο ΑΟ ΘΗΒΑ υπέταξε με την ανωτερότητα του τον ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟ με σκορ 2-0 το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Θήβας. Η ομάδα του Δημήτρη Μπούτσικου έδειξε τις διαθέσεις της από την αρχή αφού στο 5ο και στο 6ο λεπτό ο Παπαϊωάννου έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αφού το σουτ πήγε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 13ο λεπτό ο Τσέλλος έστειλε την μπάλα άουτ σε ένα πολύ καλό σουτ που έκανε. Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ήταν καταιγιστικός σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στο 28ο λεπτό ο Ρουπάκας από κοντά έκανε ένα εντυπωσιακό πλασέ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στο 35ο λεπτό ο Τσακανίκας ανοίγει το σκορ μετά από σέντρα του Χρήστου με κοντινό σουτ. Η ομάδα της Θήβας στο πρώτο ημίχρονο κινδύνεψε από τον ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟ μόνο στο 14ο λεπτό όταν η κεφαλιά του  Ζάγκας από κοντά πέρασε άουτ.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για την Θήβα αλλά και το δεύτερο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο αφού στο 50ο ο Χρήστου είχε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 51ο λεπτό η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτρυμάνου ύστερα από σουτ του Παπαϊωάννου έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 52ο λεπτό ο Χρήστου με μια κούρσα, από τις πολλές που έκανε, μπήκε από τα δεξιά και ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι το όποιο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαϊωάννου κάνοντας το 2-0. Από εκεί και πέρα η Θήβα κατέβασε στροφές και είχε μια καλή ευκαιρία να κάνει τα γκολ 3 αλλά το σουτ του Παπαϊωάννου απέκρουσε ο Κουτρουμάνος αλλά και το ριμπάουντ που πήρε ο Χρήστου έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο πολύ καλές ευκαιρίες έχασε για την Θήβα ο Δρίτσας όταν 80ο λεπτό ένα λάθος γύρισμα των αμυντικών του Αλιάρτου προς τον τερματοφύλακα τους η μπάλα έφτασε στα πόδια του αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Κουτρουμάνος ενώ στο 82ο λεπτό βγήκε τετ α τετ με τον Κουτρουμάνο αλλά απέκρουσε το σουτ ο τερματοφύλακας. Η μοναδική φάση του Αλιάρτου στο δεύτερο ημίχρονο έγινε στο 85ο λεπτό όταν το σουτ του Κατσαρού πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Λυμπερίου. Από την ομάδα της Θήβας που είχε ένα εύκολο απόγευμα διακρίθηκαν οι Τσακανίκας, Χρήστου, Ανυφαντής Παπαϊωάννου, Παναούλης. Ενώ από τον Παναλίαρτο που το μέλλον του ανήκει αφού έχει πολλούς νεαρούς παίχτες διακρίθηκαν οι Θεοδωρογιάννης, Ζάγκας, Κατσαρός και Κουτρουμάνος.
Αυτό που μένει από τον ΑΟ ΘΗΒΑ από αυτό το ματς είναι ότι ξέφυγε από τις κακές εμφανίσεις του δευτέρου ημιχρόνου ενώ είδαμε ότι οι παίχτες του Μπούτσικου έδειξαν και κάποιους αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους και κυκλοφορούσαν την μπάλα πολύ καλά  που σημαίνει ότι σιγά σιγά άρχισε να φαίνετε η δουλειά που γίνετε στις προπονήσεις και ελπίζουμε σε συνέχεια. Να πούμε ότι  η ομάδα μας έφυγε από το μείον και αρχίζει η συγκομιδή βαθμών. Μοναδική παραφωνία η απουσία του κόσμου για άλλη μια φορά.
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ(51Ο ΔΡΙΤΣΑΣ), ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΣΕΛΛΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ(83ο ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ), ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(67ο ΜΙΧΑΛΑΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ.
ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΙΑΣ(46ο ΙΩΑΝΝΟΥ), ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΛΥΓΓΙΤΣΟΣ(70ο ΠΕΛΩΝΗΣ), ΚΑΤΣΑΡΟΣ Β, ΖΑΓΚΑΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ Α(46ο ΤΣΑΠΑΡΑΣ), ΜΑΓΓΟΓΙΑΣ, ΤΣΙΩΛΗΣ
 ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:VIOTIKIBALA


Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος