ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΚΕΡΔΖΕΙ Η ΘΗΒΑ!






Το Σάββατο στο γήπεδο του Μουρικίου ο ΑΟ ΘΗΒΑ νίκησε την τοπική Δόξα ΜΕ 2-0. Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα είχε όλα και γκολ και φάσεις και αποβολή και ένταση λόγο του πάθους των δυο ομάδων. Το σκορ άνοιξε νωρίς νωρίς μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Ανυφαντής πηρέ την μπάλα από δεξιά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και πέρασε οποίον βρήκε μπροστά και μπήκε στην μεγάλη περιοχή και από δεξιά έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Δριχούτη και έκανε το 1-0. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και όλες οι μονομαχίες γίνονταν στο κέντρο. Στο 15ο λεπτό Ανυφαντής έχασε την εύκαιρα του αγώνα αφού η σέντρα του Γκαράνη από αριστερά ύστερα από συνεργασία με τον Χρήστου τον έβγαλε τον πρώτο φάτσα με το τέρμα αλλά από πολύ κοντά αστόχησε και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 20ο λεπτό γίνετε το2-0 με αυτογκόλ του Λαλιώτη αφού η σέντρα που έκανε ο Χρυσικός από το κέντρο ο αμυντικός της Δόξας στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και την έστειλε στο τέρμα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν απλούστερα για την Θήβα και το Μουρίκι έκανε μια φάση στο 38ο λεπτό με τον Βουδούρη όταν πολύ τεχνικό και δυνατό σουτ ο Λυμπερίου εκτινάχτηκε στην αριστερή κάτω γωνία και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς να καταφέρει πολλά πράγματα αφού στο 52ο λεπτό ο Αλεξάκης είδε τον Λυμπερίου εκτός θέσεως αλλά το σου που έκανε έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ. Η Θήβα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε λίγο νωθρή αλλά δεν κινδύνεψε καθόλου ούτε και όταν έμεινε με δέκα παίχτες μετά από την σωστή αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Αγοραστού. Έγινε ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις αλλά είχε δυνατές μονομαχίες αλλά όχι αντιαθλητικές. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι ένας ακόμα παίχτης από τις ακαδημίες πηρέ το βάπτισμα του πύρος στην μεγάλη ομάδα πρόκειται για τον 16 χρόνο Ξάνθο Ιωάννη ενώ ο Χρήστου έπαιζε με ενοχλήσεις στο πόδι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και σε συνδυασμό με την κούραση του Γκαράνη η ομάδα έπεσε σε απόδοση.
Αν και μέτρια η Θήβα κατάφερε να κερδίσει αυτό το δύσκολο παιχνίδι και να ανέβει στον βαθμολογικό πινάκα. Τώρα ξεκινούν τα ποιο δύσκολα παιχνίδια αφού θα παίξει η ομάδα με όσους βρίσκονται από πάνω της στην βαθμολογία και αρχίζουμε με το Δίστομο και θα πρέπει ο κόσμος επιτέλους να δώσει παρόν.
Καλύτεροι για την Θήβα ήταν ο πολύ αθόρυβος αλλά ουσιαστικός Τσέλλος, Παναούλης και Χρυσικός με πολλά χιλιόμετρα στο χαφ και ο Ανυφαντής. Από την Δόξα Μουρικίου προσπάθησε ο Αλεξάκης ο Δούρος που έδωσε πολλές μάχες στη επίθεση και ο Ραχούτης. Πολύ καλή η διαιτησία του Βασιληά και των βοηθών του Αλαφογιάννη και Μυλωνάκη.
ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ: ΔΡΙΧΟΥΤΗΣ, ΚΟΝΤΟΣ(75ο ΚΑΤΣΕΛΗΣ), ΣΕΧΑΙ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ(60ο ΓΡΟΝΤΑΣ), ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΜΑΚΡΗΣ, ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, SHEHAJ ERVIS, ΔΟΥΡΟΣ(70ο ΔΡΙΤΣΑΣ), ΑΛΕΞΑΚΗΣ, ΡΑΧΟΥΤΗΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ(70ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ), ΤΣΕΛΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ(90ο ΞΑΝΘΟΣ), ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ(63ο ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:THIVA SPOR




Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος