ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΟ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΔΟΘ!


ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Νέα αρχή στις σχέσεις του ΑΟ ΘΗΒΑ  με τον δήμο και τον ΔΟΘ ύστερα από την μεσημεριανή συνάντηση που είχαν ο αντιπρόεδρος του ΑΟ ΘΗΒΑ με τον κύριο Κουτσοδήμο. Ύστερα από την ανακοίνωση της ομάδας οι φορείς του δήμου ενέσκηψαν πάνω από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα με το γήπεδο. Τους ευχαριστούμε θερμά που έδειξαν ενδιαφέρον και μας έδειξαν ότι είναι δίπλα μας για ακόμα μια φορά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κύριο Νικολάου τον Αντιδήμαρχο κύριο Χατζησταμάτη που για άλλη μια φορά δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη του προς τον σύλλογο για την άμεση αντίδραση τους για να έρθουμε σε διάλογο με τον κύριο Παπαδημητρίου που είναι ο πρόεδρος του ΔΟΘ και τον κύριο Κουτσοδήμο. Δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους και θα λυθούν όλα τα προβλήματα σιγά σιγά και όπως όλα δείχνουν ΑΟ ΘΗΒΑ και δήμος προορούν χέρι χέρι για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να ακουστεί δυνατότερα το όνομα της πόλης μας.
ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπάκας το Δ.Σ. ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το πρόεδρο του ΔΟΘ Παπαδημητρίου Ιωάννη, τον Κουτσοδήμο Δημήτριο, τον Δήμαρχο Νικολάου Σπυρίδωνα και τον Αντιδήμαρχο Χατζησταμάτη Ανδρέα για την άμεση βοήθεια τους και ανταπόκριση  για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα.   
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος