ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΡΙΟ!



Αύριο στις 15:30 στο δημοτικό στάδιο Θήβας ο νταμπλούχος Βοιωτίας  ΑΟ ΘΗΒΑ υποδέχεται την κυπελλούχο Αργολίδας ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος. Η Κορωνίς είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Αργολίδας και προέρχεται από ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, πρόκειται για ένα σημαντικό τεστ για τους ποδοσφαιριστές του Τάκη Πλατή εν’ όψει και των μπαράζ. Στόχος του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι η νίκη  πρόκριση αύριο οπού εκεί θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας εάν νικήσει τον νικητή του ζευγαριού ΔΩΡΙΕΙΣ-ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.
Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!
Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ύστερα από τέσσερα χρόνια δίνει αγώνα υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. και ακούγετε πάλι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα εκτός Βοιωτίας, ο πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης, το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του νταμπλούχου ΑΟ ΘΗΒΑ κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να έρθουν να τους στηρίξουν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι νοκ-άουτ.
Τέλος να θυμίσουμε ότι το Σάββατο απέναντι στον ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θήβας. Η φιλανθρωπική αυτή δράση γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών << ΙΣΜΗΝΗ>>, με το Κέντρο Θηβαϊκού Πολιτισμού και το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας τέλος θα συνεισφέρει τρόφιμα και η άξια φιναλίστ του κυπέλλου Βοιωτίας ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.


Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος