ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΜΙΑΣ!Ξεκινάμε αύριο οι αγώνες των πρωταθλητών των Ε.Π.Σ. που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο ΑΟ ΘΗΒΑ συμμετέχει στον 7ο όμιλο μαζί με τον Ολυμπιακό Λαμίας, Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας και Αίολο Καρπενησίου. Η ομάδα μας αύριο θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Ολυμπιακό Λαμίας στο Δ.Α.Κ Λαμίας και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00.
Η εμπειρία και το καλό υλικό μας κάνει αισιόδοξους για την έκβαση των αγώνων αλλά θέλει και την ανάλογη προσοχή και συγκέντρωση. Η προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί γι’ αυτόν τον αγώνα. Στόχος είναι η νίκη γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός αλλά από την 1η αγωνιστική καμιά ομάδα δεν ανέβηκε αλλά ούτε καταστράφηκε απλά αυτά τα παιχνίδια θέλουν υπομονή και γερά νεύρα!
Οι φίλαθλοι του ΑΟ ΘΗΒΑ θα φιλοξενηθούν στη ΘΥΡΑ 4 κερκίδα 9  δίπλα στο κολυμβητήριο του Δ.Α.Κ ενώ θα υπάρχει και ανοιχτό ταμείο για την πώληση  εισιτηρίων τα οποία προπωλούνται και στην Θήβα στο VETRO CAFE στην πλατεία της Θήβας και η τιμή τους είναι 10 ευρώ!
Καλή μας αρχή και μην ξεχνάτε
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος