ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!



Από τις 16 Ιουνίου που συγκροτήθηκε το καινούργιο Δ.Σ. με πρόεδρο πάλι τον Θανάση Βυλλιώτη ο σχεδιασμός της ομάδας τέθηκε σε άμεση εφαρμογή και αρχή έγινε με τον προπονητή Γιώργο Λάμπρου τον αρχιτέκτονα της ανόδου και με τον βοηθό του και γυμναστή Δημήτρη Μπούτσικο.

Καθήκον της διοίκησης και του προπονητή ήταν να κρατήσει το ντόπιο ποδοσφαιρικό στοιχείο και να κρατήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα. Έτσι ανανέωσε ο τερματοφύλακας Γιώργος Φαλαγγίτης ενώ από την άμυνα ανανέωσε το δίδυμο Νίκου Ευθυμίου και Νίκου Ευσταθίου καθώς και ο Τάσος Ελέζι με τον Τάσο Χατζηλάμπρο. Από τους μέσους ανανέωσαν ο Κώστας Κοτώρος, ο Γιάννης Γκαράνης, ο Σωτήρης Παναούλης ο οποίος μπορεί να παίξει και στην αμυντική γραμμή, ενώ στην επιθετική γραμμή είχαμε τις ανανεώσεις των Αχιλλέα Κατσογιάννη 2ο σκόρερ του ΑΟ ΘΗΒΑ και του Βασίλη Τσομπάνη.

Αυτά είναι τα πεπραγμένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι αυτήν την στιγμή η συνέχεια θα είναι ανάλογη και καλύτερη ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για την Γ Εθνική και όλες οι μελλοντικές κινήσεις θα γίνουν με βάση την ουσία και όχι τον εντυπωσιασμό πάντα στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.












Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος