ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!

 Το Κυριακάτικο ντέρμπυ της Στερεάς Ελλάδας μεταξύ του ΑΟ ΘΗΒΑ και του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεσπόζει την αγωνιστική που έρχεται και θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας στις 15:00. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 22 βαθμούς και η νίκη θα είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες για λόγους γοήτρου περισσότερο.
Ο Γιώργος Λάμπρου και ο Αντώνης Αυλωνίτης έχουν φορέσει την φανέλα και των δύο ομάδων ενώ ο κύριος Αυλωνίτης έχει διατελέσει προπονητής στον ΑΟ ΘΗΒΑ κατά το παρελθόν καθώς και ποδοσφαιριστές των δύο μονομάχων έχουν φορέσει την φανέλα και των δύο ομάδων πρόκειται για τους Μόνο, Ευσταθίου, Τσομπάνη, Σπανό Βεζιρτζόγλου, Ανέστη, Βαλκάνο και Λούκα και σίγουρα υπάρχουν δεσμοί φιλίας ανάμεσα σε προπονητές και ποδοσφαριστές ακόμα και σε παράγοντες αφου οι διοικήσεις των ομάδων έχουν άριστες σχέσεις . Όλα αυτά θα μπουν στην άκρη την Κυριακή για 90 λεπτά θα πρέπει να είμαστε αντίπαλοι και ο καθένας να κάνει αυτό που πρέπει για να κερδίσει το παιχνίδι.
Την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντίπαλες οι δύο ομάδες σε εθνική κατηγορία στην Χαλκίδα ήταν την περίοδο 2010-2011 για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής το οποίο είχε έρθει 1-1 και το παρόντες ταν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι παρών και πάλι, πρόκειται για τους Ευθυμίου, Κατσογιάννη, Τσούτη και Μόνο ο οποίος όμως φόραγε την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί και αντίπαλοι σε παιχνίδια φωτιά όπως στα μπαράζ ανόδου πριν δύο χρόνια και επικράτησε ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός σε ένα κατάμεστο στάδιο και είμαστε σίγουροι ότι πάλι έτσι θα είναι και στο Κυριακάτικο ποδοσφαιρικό ντέρμπυ.
Ας απολαύσουμε το ντέρμπυ να κερδίσει ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός και αγωνιστικά να κερδίσει η ομαάδα μας ο ΑΟ ΘΗΒΑ!





Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος