ΑΟ ΘΗΒΑ-ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ ΑΥΡΙΟ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ!

Αύριο Μ. Δευτέρα στις 17:30 στο στάδιο της ΑΟ ΘΗΒΑ και ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ παίζουν  ποδόσφαιρο και δίνουν ΕΛΠΙΔΑ δίνουν ΖΩΗ. Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο ΑΟ ΘΗΒΑ και οι ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ ώστε να βοηθήσουμε τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο - ΕΛΠΙΔΑ και θα πρέπει να είμαστε εκεί όλοι γιατί κάποια παιδιά δίνουν πραγματικό αγώνα για την ΖΩΗ τους.
Θήβας ο

Ο ΑΟ ΘΗΒΑ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και σας προσκαλεί όλους στο στάδιο της Θήβας για ένα παιχνίδι μακριά από σκοπιμότητες αλλά για ιερό σκοπό αφού θα δώσουν το παρών μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου μας όπως Βαζέχα, Λυμπερόπουλος, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης και άλλοι.

Αναλυτικά οι ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ είναι: Βάντσικ, Κατσούλης, Χατζηφόρος, Κυργιάκος, Αποστολάκης, Μιλόγεβιτς, Ιωαννίδης, Γιανακόπουλος Γεωργάτος, Καραγκούνης, Αμανατίδης, Τζώρτζης, Λυμπερόπουλος, Σερπάνος, Βαζέχα Αρκάδιος, Βαζέχα Κριστόφ.

Πριν και κατά διάρκεια του παιχνιδιού θα υπάρχει ειδικό περίπτερο στο οποίο όποιος θέλει θα μπορεί να γίνεται εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών με την συλλογή στοματικού επιχρίσματος ( σάλιο).
Τα έσοδα του φιλικού θα δοθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο - ΕΛΠΙΔΑ και το η πρόσκληση έχει τιμή 5 Ευρώ.
 

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος