Ο Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΒΑ



Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση ο Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ με την Ελληνική Ναυγασωστική βράβευσε την Ακαδημία του ΑΟ ΘΗΒΑ με τα ΒΡΑΒΕΙΑ 2017 ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΙΣΤΑΡΑΚΗΣ για την κατάκτηση του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της Κ11 στο Διεθνές Τουρνουά της Πύλου. Το βραβείο παρέλαβε από τον Δήμαρχο Θήβας κύριο Σπύρο Νικολάου ο αρχηγός της Παιδικής ομάδας του ΑΟ ΘΗΒΑ Χρήστος Κούκος. Ο προπονητής της Ακαδημίας του ΑΟ ΘΗΒΑ Δημήτρης Μπούτσικος βράβευσε του Διεθνείς αθλητές του Φ.Ε.Ο. Θήβας Μάριο Μπούλιο, Δήμητρα Τσαρουχά και Γιώργο Τσώλη για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν στους Βαλκανικούς Αγώνες BADMINTON που έγιναν στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ακόμα οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ιόλαου Θήβας, ο 4ος Βαλκανιονίκης και αθλητής του Πίνδαρου στα 5000μ βάδην Πασχάλης Τσαρουχάς και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θήβας.

Παρόντες στην εκδήλωση από την Ακαδημία του ΑΟ ΘΗΒΑ ήταν ο προπονητής Δημήτρης Μπούτσικος οι βοηθοί του Σπύρος Τσοπανέλης και Θανάσης Κουτρούμπας καθώς και ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος και της Κ11 ενώ το Δ.Σ. το εκπροσώπησε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ Γιώργος Θανάσου.

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστεί θερμά τον Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟ και την Ελληνική Ναυαγοσωστική για την τιμή που μας έκανε να βραβεύσει την Ακαδημία του ΑΟ ΘΗΒΑ για τις επιτυχίες που είχε φέτος. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία καλό καλοκαίρι και να έχουν πάντα επιτυχίες.      

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος