ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΕΚΟΒΕ ΓΚΡΑΝΗΣ ΕΡΑΒΕ ΚΑΙ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΚΟΡΑΡΕ!

Έφτανε ένα ημίχρονο για τον ΑΟ ΘΗΒΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ στο Κόκκινο. Η Θήβα ήταν κυρίαρχος σε όλο το πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί με εκπληκτικό σουτ του Ανυφαντή έξω από την μεγάλη περιοχή στο 17ο  λεπτό. Όλα κυλούσαν όπως ήθελε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μπούτσικος και στο 22ο λεπτό έφυγε στην κόντρα ο Γκαράνης και σέρβιρε έτοιμο γκολ πάλι στον Ανυφαντή για να κάνει το 0-2. Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ήταν κυρίαρχος σε όλο το πρώτο ημίχρονο και έχασε μία εκπληκτική ευκαιρία με τον Γκαράνη στο 35ο  λεπτό  μέσα από την μεγάλη περιοχή αφού το τεχνικό σουτ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου. Στο 43ο το Κόκκινο κέρδισε ένα πέναλτι και είχε την ευκαιρία να μειώσει αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Λυμπερίου ύστερα από την σκαφτή εκτέλεση του Σύρμου. Το ημίχρονο βρήκε την Θήβα μπροστά με 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θήβα μπήκε νωθρή όπως συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια αλλά αυτό γίνετε διότι η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να έχει διάρκεια. Μπαίνοντας νωθρά έδωσε δικαιώματα στο Κόκκινο και κατάφερε να κάνει κάποιες ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού βρισκόταν πάντα μπροστά τους ο έμπειρος Τσακανίκας. Το ματς κυλούσε χωρίς φάσεις αλλά στο 70ο αποβλήθηκε ο Γκαράνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση. Στο 80ο λεπτό η Θήβα κέρδισε πέναλτι με τον Χρήστου και εκτέλεσε εύστοχα ο Ανυφαντής κάνοντας το 0-3. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο του Κόκκινου ο ποδοσφαιριστής Κοντός με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.
Από αυτό το παιχνίδι ο ΑΟ ΘΗΒΑ πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση του πρώτου μέρους και την εκπληκτική εμφάνιση των Τσακανίκα, Γκαράνη και Ανυφαντή. Από το Κόκκινο ξεχώρισαν ο Σύρμος και ο Τσαμούταλης. Καλή η διαιτησία του Βίκτωρα Χρήστου αν και τα πέναλτι που έδωσε και στις δυο ομάδες θα μπορούσε να μην τα δώσει ενώ πολύ καλά τα πήγαν και οι βοηθοί Φλώτσιος και Κατσιφής.

ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΝΤΕΛΗΣ, ΤΣΑΜΟΥΤΑΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΑΤΣΟΣ(30ο ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ), ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΝΗΣ(23οΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), ΠΟΤΑΜΙΑΣ, ΔΟΥΜΑΣ(85ο ΚΑΦΑΛΗΣ), ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΣΥΡΜΟΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΛΕΝΤΑΣ Ε.
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΛΥΜΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ, ΤΣΕΛΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ(89ο ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ), ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(80ο ΜΙΧΑΛΑΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ.

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος