ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ!

Στην πόλη της Θήβας ακούγονται πολλά και διάφορα. Ακούω ότι η ομάδα θα πέσει ότι ο προπονητής δεν κάνει και άλλα πολλά διάφορα. Όλοι αυτοί κάνουν λάθος διότι ούτε η ομάδα πρόκειται να πέσει αλλά ούτε ο προπονητής πρόκειται να φύγει. Το φετινό στοίχημα του προέδρου Κώστα Χαλβατζή και του Δ.Σ. σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Μπούτσικοειναι να φτιάξουμε ομάδα και αυτά τα παιδιά που ανέβηκαν από το παιδικό τμήμα στο αντρικό τμήμα να μπουν σιγά σιγά στην ομάδα παίρνοντας χρόνο συμμετοχής.
Στις ακαδημίες της ομάδας υπάρχουν αυτή την στιγμή 60 παιδιά που κάποια από αυτά θα φορέσουν την φανέλα της αντρικής ομάδας. Η δουλειά του Δημήτρη Μπούτσικου είναι σπουδαία αφού δουλεύει καθημερινά με αυτά τα παιδιά ώστε η ομάδα να είναι αυτάρκεις σε ντόπιους ποδοσφαιριστές. Τώρα ο προπονητής πρέπει να στηριχτεί διότι παρέλαβε μια ομάδα από το μηδέν και ήδη τα δείγματα δουλειάς του φαίνονται στο χορτάρι αφού η ομάδα έχει αρχή μέση και τέλος και ξέρει τι ζητά μέσα στις γραμμές του γηπέδου τα αποτελέσματα μπορεί να μην τον δικαιώνουν αλλά το φταίξιμο είναι αλλού αφού στα δυο πρώτα παιγνίδια η διαιτησία δεν στέκετε στο ύψος της.
Βέβαια οι ακαδημίες φτιάχτηκαν πάλι από το μηδέν πριν από κάποια χρόνια και αυτό οφείλετε πάλι στον Δημήτρη. Μάζεψε παιδιά από όλη την περιοχή και κατάφερε να φτάσει κάποια από αυτά στην μεγάλη ομάδα κάποιοι να παίξουν σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ Σοϊλέδης, Αργυρίου και κάποια από αυτά να παίζουν στις μικτές Βοιωτίας. Από αυτά τα παιδιά ήδη ξεχωρίζουν ο Παπαναστασίου, ο Γιουβανακης και έρχονται και άλλα από πίσω όπως ο Βασίλης Πέτρενας.
Για αυτό το φετινό διακύβευμα είναι να τα παιδιά που ήρθαν από το παιδικό τμήμα να καθιερωθούν και ακόμα μεγάλη επιτυχία θα είναι έστω και τρία παιδιά από τα παρακάτω τμήματα στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα. Για αυτό η φετινή ομάδα θέλει πολύ μεγάλη υπομονή και στο φινάλε ο προπονητής δεν είναι γαλατάκι με ημερομηνία λήξεως για να πάρουμε άλλο.
Ο Δημήτρης Μπούτσικος μόνο τυχαίος δεν είναι αφού έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ιταλία στην ΜΙΛΑΝ στην Ολλανδία στην ΧΕΡΕΝΦΕΪΝ και σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές σχολές. Συνεχώς ενημερώνετε και δουλεύει στις ακαδημίες του ΑΟ ΘΗΒΑ πάνω στο μοντέλο εθνικών ομάδων των Γάλλων που τους έφεραν τις επιτυχίες.
Αύριο στις 16:00 ο ΑΟ ΘΗΒΑ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ στο Κόκκινο και ο προπονητής έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του.     

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος