ΚΥΡΙΕ ΤΟΠΟΛΙΑΤΗ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ!

Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο ματς αν και για αυτό θα έπρεπε να συζητάμε. Οι διαιτητές δεν στάθηκαν καθόλου στο ύψος στο περιστάσεων αφού για άλλη μια φορά έγιναν πρωταγωνιστές. Στο πρώτο ημίχρονο αρνήθηκαν πέναλτι πάνω στον Παπαϊωάννου ενώ το σκορ είναι 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ τα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ έχουν σκοράρει και προηγούνται με 1-0 από το 50ο λεπτό με γκολ του Πολυτάρχου στο 73ο λεπτό η ΘΗΒΑ κερδίζει ένα άουτ πίσω από την σέντρα και το παιχνίδι συνεχίζετε κανονικά, στο 75ο λεπτό ο διαιτητής Θάνος δίνει πέναλτι πάνω στον Παπαϊωάννου ο επόπτης Παγουράς ο οποίος ελέγχει την περιοχή της ΘΗΒΑΣ γυρνά την φάση πίσω στο 73ο λεπτό και δίνει αλλαγή στο άουτ.
Ο διαιτητής παίρνει πίσω το πέναλτι και στερεί από την ομάδα της ΘΗΒΑΣ την προοπτική να ισοφαρίσει και να δούμε άλλο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ήρθε ο εκνευρισμός στους παίχτες της ΘΗΒΑΣ και δέχτηκε άλλα δυο γκολ με τον Πλακίδα στο 77ο  με πέναλτι 0-2 , στο οποίο έπρεπε να αποβληθεί ο τερματοφύλακας του ΑΟ ΘΗΒΑ Λυμπερίου, ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για να χρυσώσει το χάπι από το πέναλτι αλλά το λάθος δεν διορθώνετε με λάθος και το 0-3 έγινε από τον ίδιο παίχτη στο 79ο.
Κύριε Τοπολιάτη οι διαιτητές για άλλη μια αγωνιστική σας εκθέτουν σε παιχνίδι του ΑΟ ΘΗΒΑ. Δεν ζητάμε να μας ευνοήσουν ζητάμε 50-50 και σεβασμό στην μεγαλύτερη πόλη του νομού και την δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του νομού. Αν και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο διαιτητικό τρίο Θάνος, Σέμος, Παγουράς που σφύριξαν κατά τρόπο απαράδεκτο τον ΑΟ ΘΗΒΑ.
ΑΟ ΘΗΒΑ: ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ(60Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ), ΓΚΑΡΑΝΗΣ(84Ο ΜΙΧΑΛΑΣ), ΤΣΕΛΛΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ(75Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ).ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΝ.ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΑΝΤΙΚΥΡΑ: ΓΚΟΥΛΗΣ, ΣΑΡΗΟΓΛΟΥ(62Ο ΚΑΝΤΟ), ΚΟΛΛΙΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΓΙΑΧΡΙΤΣΗΣ Ι, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΣ(62Ο ΠΛΑΚΙΔΑΣ Χ), ΓΙΑΧΡΙΤΣΗΣ Λ, ΠΛΑΚΙΔΑΣ Μ, ΚΟΝΤΟΓΟΝΗΣ(78Ο ΠΑΠΑΛΙΤΣΑΣ), ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η μαντεψιά σου

Ο δήμιος